USA – upplägg

Fick en kommentar om att jag borde berätta mer om min resa till USA och då slog det mig att jag helt och hållet glömt bort att berätta om den! Resan pågår från den 14 till 28 juli och vi ska under den tiden besöka ett antal olika orter:

 

ORLANDO

 

 

Resan börjar i Orlando och det är även dit vi flyger. Där är vi i två nätter och 2,5 dagar. En dag ska vi på Disney World, en dag på Harry Potter-land och den sista är nog planerna inte så stora, det är liksom den dag vi kommer.

 

 

FORT LAUDERDALE

 

 

 

Resan fortsätter till Fort Lauderdale som också ligger i Florida-trakterna. Här kommer vi nog ta det lugnt, men även besöka det läskigt stora outletet Sawgrass Mills där man hittar allt verkligen! Ska bli väldigt roligt och priserna kommer ju vara störda!

 

 

KEY WEST

 

 

 

Semestern bär vidare mot paradiset Key West och hörrni på riktigt, titta vad fint det är där!! Kan inte förstå att jag ska åka dit! Därifrån ska vi även ta en dagsutflykt till Miami Beach och då åker man över bron ni ser på bilden längst ner till höger, hur häftigt?

 

 

NEW YORK

 

 

Sen är det dags för oss att besöka det obligatoriska resemålet New York. Där gör vi det vanliga om jag får gissa, vilket ska bli otroligt roligt eftersom det var ett tag sen jag var där sist.

 

Resan avslutas med fyra nätter hos våra vänner som är bosatta i Connecticut, New Jersey, men därifrån har jag inte bilder. Ni får helt enkelt följa med mig på denna resa via Instagram, där heter jag @mathildalundqvists! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..