Bröllop i Eskilstuna den 12/7

Fredagen den 11/7 bar det av mot Eskilstuna, där åt vi middag med lite släkt på kvällen på en otroligt bra restaurang vid namn Trägårn’. Tyvärr har jag inga bilder från den middagen, men har ni vägarna förbi Eskilstuna så är den restaurangen (som även blir till en klubb på kvällen/natten ) verkligen värd att besöka.

 

På lördagen gick jag upp med tuppen för att besöka vårdcentralen, självklart har jag dragit på mig en urinvägsinfektion vilket jag gör jämt och ständigt på somrarna. Efter lite ärenden och en stressig donken-lunch gjorde vi oss redo och åkte mot kyrkan där vigseln skulle hållas. Allt var jättefint och jag, Rebecka och min syssling Emelie sjöng två låtar; Du är allt och Utan dina Andetag. 

Efter det hade vi lite tid att döda innan mottagningen skulle börja så vi åkte iväg och tog en dessert lite spontant på någon restaurang i Eskilstuna. Jag åt sorbet med färsk frukt och det var, precis som väntat, väldigt gott. Vidare åkte vi sen till mottagningen med middag, tal, mer sång av oss, paketöppning och dans. Dock inte dans som ungdomar vanligtvis dansar här i Stockholm, utan bugg! Hahah, tydligen är det sådan dans som gäller här ute på ”vischan” så jag och Rebecka fick utnyttja de lilla kunskaper vi skrapat ihop under vår skolgång. Kvällen vart allt som allt väldigt lyckad och jag är helt säker på att min syssling Victoria och hennes Marcus kommer leva lyckliga i alla sina dagar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..