Ni är ju helt otroliga

Som rubriken lyder; ni är ju banne mig HELT otroliga. Jag har fått helt overkligt mycket mail, kik-meddelanden, kommentarer på bloggen och på Instagram om att ni uppskattade mitt sommarprat och wow.. Det känns så otroligt bra!! Dels för att jag var nervös över att det skulle släppas och vad alla skulle tycka, men också för att det ju är mig som jag pratar om. Mina problem, mina upplevelser och mina känslor som jag ju faktiskt blottar för otroligt många. På samma sätt som jag öppnar upp för positiv respons så banar jag ju vägen för massa negativitet också, därför är jag så otroligt glad och tacksam över att ni varit så himla goa! Med detta inlägg vill jag därför bara säga ett otroligt stort tack till alla som lyssnat, men framförallt till alla som har hört av er med fina och peppande kommentarer. SOM ni har förgyllt mina dagar alltså, har säkert läst varje kommentar/mail/meddelande fyra gånger! Ni är allihopa guld värda och jag vill bara ge var och en av er världens största kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..