Essie – Grow Faster

Hej på er! Först och främst – jag lever. Jag är dock extremt jetlagad och har inte överhuvudtaget lyckats närma mig den svenska dygnsrytmen igen. Detta hade inte varit ett problem om det inte vore för jobbet; börjar nämligen jobba redan imorgon och det kommer bli tortyr, haha! 

Hur som helst, detta inlägg har faktiskt ett annat fokus, nämligen ett Essie-lack jag hittade för 60kr (ja, du läste rätt) i en matbutik i USA. Det liknar Panthenol-stärkelsen som jag ju flitigt använder, men jag tänkte att det vore roligt att testa ett sådant lack av lite mer exklusiv karaktär när det ändå fanns för så billig peng. Min tanke är att jag ska jämföra detta lack med Panthenol-stärkelsen när jag hunnit använda detta ett tag och se om budget-versionen från Depend kan hålla samma mått som lyx-versionen från Essie…

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..