Dag nummer två

Dagens efterrät. Älskar verkligen grekiska efterrätter, de innehåller alltid massa nötter och mandelmassa som jag älskar!!


Hej hörrni! Efter ännu en solig dag och middag på en jättebra restaurang på hotellet sitter vi nu i lägenheten och kollar på TV. Kommer ni ihåg att jag gav Mattias en dag här på Kreta i 18 årspresent? Vi har bestämt oss för att dela upp den i två för att slippa stressa och i morgon ska vi ut på första delen. Det blir spa och sen middag på en jättefin restaurang på ett hotell beläget ganska nära vårt. Det ska bli jätteroligt!

Utöver detta behöver jag er hjälp med en sak. På onsdag ska vi till Platanias med våran kompis Evelina och hennes kille som roligt nog är här i närheten också. Vi ska äta middag och sen testa på utelivet lite, men ingen av oss har någon koll på vart man ska, haha. Har ni några tips på billiga, men bra restauranger, samt någon klubb som inte är alltför dräggig där även unga kommer in? Jag skulle vara jättetacksam för hjälp!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..