Nytt jobb

Det slår mig nu att jag inte på ett ordentligt sätt har gått ut med att jag ska byta jobb! Efter drygt ett år på McDonalds känner jag mig helt enkelt redo för något nytt och jobbet jag har fått är på matbutiken M.A.T som öppnar i Vällingby C om ungefär en månad. Det som skiljer M.A.T från andra matbutiker är att de försöker eftersträva en saluhallskänsla och kommer inrikta sig mycket på färskvaror och delikatesser. Från och med slutet av september kommer ni därför hitta mig i den enorma delikatessdisken på M.A.T istället, vilket ska bli jätteroligt. Dels så är det ju alltid roligt med förändring, men det här jobbet kommer kunna lära mig hur mycket som helst inom matvärlden; vad som går till vad, vart olika köttdelar sitter på djuren, hur man filéar osv.

Samtidigt som det ska bli skönt att lämna stressen på McDonalds så kommer det ju självklart bli tråkigt. Jag ångrar inte för en sekund att jag tog det jobbet eller att jag jobbade kvar så länge som jag gjorde. Förutom just stresshantering, initiativtagande och kundbemötande så har det lärt mig jättemycket om människor. Jag kommer aldrig nånsin bemöta en medarbetare på McDonalds eller något annat serviceområde annat än så trevligt jag kan, jag kommer aldrig snäsa om de gör något misstag, inte bittert klaga på sådant som man egentligen vet att de inte har något med att göra osv. Jag tycker typ helt ärligt att varenda människa borde ta ett år på något ställe liknande just Mcdonalds, jag tror att allas tillvaro skulle bli mer ödmjuk då.

Ni som känner er intresserade av att testa på M.A.T:s nya koncept hittar i alla fall butiken i Vällingby C nere vid Lidl och Claus Ohlsson runt lönehelgen i september! 

 

Bilderna är lånade ifrån den redan existerande M.A.T-butiken i Helsingborg. Speciellt med just detta koncept är förutom den väldigt stora delikatessdisken att vi har ett öppet (dvs som folk kan se in i) bageri där allting bakas from scratch, inget backe-off som alla andra matbutiker idag har. Vi säljer endast svenskt kött som styckas av utbildade personer i butiken, fiskleverans 7 dagar i veckan vilket är väldigt ovanligt, allt godisrelaterat inbyggt i en borg/ett slott, allt frukt och grönt i ett ljushallsliknande område och listan fortsätter! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..