Kär i ett par byxor + helgen

 

Jag tänkte börja detta inlägg med att visa upp mina nya jeans som jag fick i veckan. Jag vart medbjuden på ett Lager 157-event av Andrea i i samband med att de lanserade sin nya bas-kollektion. Därifrån gick jag med en stor kasse full med kläder där allt var väldigt fint och användbart som ju baskläder är, men det var ett par byxor, eller rättare sagt boyfriend-jeans, som jag helt och hållet föll för. För mig som aldrig tidigare haft på mig ett par liknande byxor känns det känns det på ett sätt konstigt i och med att de inte sitter som vanliga jeans gör, men de är sköna som ett par mjukisbyxor. Looove them!

 

Helgen har varit otroligt lugn vilket jag uppskattar väldigt mycket. Eftersom man ännu inte hunnit komma in i hela skol-grejen så har jag varit helt slut efter den första hela veckan. Jag har dessutom dragit på mig en dunderförkylning som jag ju gärna vill bli av med! I fredags var jag bara hemma och åt förmodligen bland en av de sista grillade middagarna. Efter det tittade jag på KristallenGalan och somnade innan tolv. Igår jobbade jag mitt absolut sista pass på Donken vilket på ett sätt känns skönt, men där och då var det faktiskt tråkigare än vad jag trodde att det skulle bli. Man har ju ändå jobbat där ganska länge med samma människor och det ska bli jobbigt att börja på ett helt nytt jobb där man inte kan något, på McDonalds kan jag ju i princip allt liksom. Efter det åkte jag på kräftskiva hos mina kusiner, tittade på Fångarna på Fortet, åt och åt.. hehe.

 

Dagen idag har varit väldigt lugn. Jag, mamma och Rebecka åkte till Bromma Blocks för att fylla på våra SL-kort och jag gjorde även att väldigt lyckat inköp som jag kommer visa er. Efter flera timmars matte-plugg åt jag lasagne och kvällen kommer spenderas framför TV:en med masa morötter och dipp. Det är verkligen det perfekta snackset!! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..