www.personligalmanacka.se

Det här är andra året i rad som jag använder mig av en almanacka ifrån hemsidan personligalmanacka.se och är supernöjd! För mig som kontroll- och planeringsfreak är det ju dels för att kunna slappna av som jag frenetiskt använder min almanacka, men för er som går i skolan eller har en hektisk vardag så är det verkligen otroligt smidigt och avlastande att slippa ha allt i huvudet. Ifrån denna hemsida kan man ju dessutom inte bara designa utsidan själv, utan även insidan. Vill man ha extra utrymme för att fylla i sitt träningsschema, sitt jobbschema, väderprotokoll, veckans prover eller liknande så kan man även få med det, om inte så kan man välja att bara ha ränder eller rutor där istället vilket ju inte skadar. 

I och med att jag och Andrea för några veckor sedan släppte ett poddavsnitt om Höstpepp så har vi en rabattkod som du fyller i vid kassan på Personligalmanacka som ger dig 15% på ditt köp. Koden är M-ABLO-GPOD!

 

 

I år valde jag att satsa på en marmorliknande design på fram- och baksida i ljusgrått. Invändigt valde jag också att gå en ganska neutral väg färgmässigt; grått med vita stjärnor. Tråkigt kanske, men hade en betydligt mer färgglad almanacka förra året och ville helt enkelt testa nåt nytt! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..