Los helgos

Hej allihopa! Först och främst; jag har skaffat snapchat! Jag heter mongomillan (inte jag som valde, kallar ni mig millan måste jag döda er, haha) så adda miiiig!!


Även denna helg har för mig varit lugn, älskar sånt. I fredags åkte jag ju som ni redan vet på signering vilket ju självklart var otroligt roligt. Han är helt awesome, love him! Vidare hem efter det för att baka och hjälpa till med middagen. Nånstans runt 21-tiden kom Mattias och vi hade däckat innan klockan vart tio, haha. Tvättäkta pensionärer, men det var ju förmodligen välbehövt och i alla fall otroligt skönt.

Igår vaknade vi ganska tidigt, men gjorde inget särskilt förrän kl 12.30 då vi åkte och tittade på Rebeckas innebandymatch. I och med den vinsten med 4-1 så är de vidare i SM, wopwoop! Runt middagstid åkte jag till Sonja och lagade maten ni ser här ovan. Skämmigt att försöka laga till en god lördagsmiddag med snabbisar, men det vart faktiskt lyckat. Efter det hängde vi lite med Frida, Andreas och åt godis.

Idag är planerna hittills oklara, förmodligen ska jag bara plugga. Om ni får tiden över idag ellee någon annan dag fram till den 18 september så är ni ju underbara om ni går in på veckorevyns hemsida och lägger en eller flera röster på Andrea inför blogawards!! Hon är nominerad i kategorin ‘Årets livsstilsblogg’ och i mina ögon förtjänar hon verkligen en vinst, jag ser ju nämligen hur mycket tid hon lägger på bloggen till vardags. Så RÖSTA RÖSTA RÖSTAA!! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..