Sarah Jessica Parker – Lovely

 

Den här parfymen hade jag i hudkräm när den kom ut för några år sedan och jag kommer ihåg att jag tyckte den luktade såå gott, men alldeles för vuxet för mig. För någon månad sen gav jag mig ut på jakt efter en parfym som har en mer vuxen karaktär och inte luktar så satans sött. Jag kom då ihåg den här doften, men självklart har den tagits ur sortimentet överallt. Jag köpte till slut det sista exemplaret på hemsidan fyndiq.se och jag är fullkomligt kär. Den luktar verkligen inte mig (än), men jag älskar den! Flaskan är dessutom på 100 ml och lär därför säkert räcka ett tag. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..