Ombre nails – favoriter i repris

Det här är faktiskt en lite ändrad version av en design som jag gjort förut. Då gjorde jag den i svart och vitt och skrev även att jag absolut skulle kunna tänka mig att göra den igen. So here it goes!

 

 

För denna design behövs bara fyra saker:

1. En sponge. De är egentligen till för smink och finns att köpa på H&M, Kicks eller liknande butiker.

2. En nailartpensel. 

3 + 4. Två lack i olika färger. För att få ombren så naturlig som möjligt så är det bäst att antingen ha två varma, eller två kalla färger. Övergången blir helt enkelt snyggast då!

 

 

 

1. Börja med att lägga på färg på svampen. Låt färgerna överlappa varandra lite så blir övergången bättre. Fyll på med lite färg på svampen mellan varje nagel.

2. Använd svampen och ‘dutta’ på färg i omgångar. Sluta när ni tycker övergången är bra och färgmängden lagom. Låt torka lite.

3. Använd den färg ni använt i nedkanten och gör raka linjer lodrätt. Tanken är att dessa linjer ska tyna bort, så att säga. Avsluta med topplack (!).

 

 

Här har ni resultatet (som inte ville fångas på bild så bra). Jag är fortfarande svag för den här designen eftersom den går att variera så mycket. Dessutom tycker jag inte den blir för mycket eller skrällig! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..