Svar på frågestunden – Resor & Kärlek


Q: Vilket är ditt drömresemål?
A: Min absoluta drömresa vore att öluffa i Sällskapsöarna, det så är såååå fint där. Dock är det svindyrt, så det vår väl bli min bröllopsresa eller nåt!

Q: Vilka länder har du besökt? Vilket var ditt favorit?
A: Jag har varit i Norge, Finland, Danmark, Spanien (Mallorca), Storbritannien, Italien (Alperna), Grekland, Frankrike, USA, Kina, Malaysia, Thailand… Känns som jag glömmer nåt, men tror det var alla. Min favoritstad all time high är Paris, världens finaste och bästa stad!

 

Q: Har du rest utomlands själv? Hur gammal var du då?
A: Under de senaste åren har jag fått vara väldigt självständig även när jag rest med familjen, när jag var i Paris i påskas åkte jag och Rebecka till Disneyland medans dom andra gjorde annat etc. Första gången jag reste helt själv var däremot i somras, då var jag 17 år och jag åkte med Mattias till Kreta. Det var ju en väldigt lugn semester, jag är osäker på om mina föräldrar skulle låta mig åkt på en resa med vänner innan jag fyllt 18 år. 

Q: Har du varit i London? Ska nämligen själv dit och tänkte se om du hade några tips på affärer. Har hört att Marc Jacobs finns, har du varit där och är det billigare att köpa där än i Sverige?
A: Jag har varit i London, men jag är osäker på om jag var inne på Marc Jacobs-butiken. Rent generellt är det inte mycket billigare i London än hemma, i alla fall inte på dyrare märken som just Marc Jacobs. Victoria’s Secret och märken i den prisklassen var däremot billigare än hemma i Sverige!

Q: Hej Mathilda! Vad roligt med en frågestund! Jag har gjort slut med min kille av samma anledning som du berättade om i podden. Men min fråga är hur du mår nu och hur man ska bete sig? Vi åker samma buss på morgonen, ser varandra i skolan, bor ganska nära varandra, umgås i samma umgängeskrets.. Ska man fortsätta prata och ses då och då, eller ska man ignorera varandra helt? Han ville verkligen inte göra slut och allt har verkligen legat i mina händer, vilket jag tycker är otroligt jobbigt. Skulle vara skönt om du berättade om hur du försökt gå vidare! 

A: När det är en själv som gör slut och den andra personen inte känner likadant och fortfarande vill vara tillsammans, då anser jag att det är den dumpade personen som sätter reglerna. Självklart ska du inte anpassa hela ditt liv efter honom, även fast han väljer att anpassa sitt liv efter dig (inte vara där du där, inte komma på en fest om du är där etc), men man måste visa respekt. Frågan gällande huruvida ni ska ses eller inte skulle jag med andra ord säga är upp till honom att avgöra. 

Till en början efter ett breakup tror jag det är bäst att ignorera varandra helt, när man är som mest ledsen är det också lättast att man faller tillbaka, även fast man kanske inte egentligen vill det. Jag ser dock inget negativt i att kunna umgås med sitt ex, speciellt inte om man varit tillsammans länge. Då är det dock superviktigt att båda är med på noterna och vet vad som gäller. 

Q: Hur är det mellan dig och ditt ex idag?
A: Jag tänker inte gå in på några detaljer på denna fråga, men som det ser ut just nu har vi ingen kontakt alls. 

Q: Träffar du/är intresserad av någon kille just nu, eller är du helt singel?
A: Jag är singel, men jag skulle vilja påstå att jag träffar någon… Hehe!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..