Vart ska man åka?

Det börjar sakta men säkert närma sig sommar och då är det även dags för semester! Jag har en resa till Ibiza inbokad med familjen den 7-14 augusti, men det vore ju kul att åka nånstans med vänner också. Nu behöver jag er hjälp, vart ska man åka?

Oavsett med vilka vänner jag åker vill jag ha tillgång till nattliv som är bra och inte alltför dyrt, men orten i sig ska inte vara dräggig. Här går alltså Rhodos och Kos bort, där har jag dessutom redan varit. Stället behöver egentligen inte vara känt för sitt nattliv överhuvudtaget, det viktigaste för mig är bara att tillgången finns. Vattnet ska vara så pass klart att man kan snorkla i det, det är nämligen något jag aldrig gjort förut men tänkt testa i sommar. Budgeten kan diskuteras, men jag skulle gärna slippa lägga mer än 6 000 för hotell och flyg. Jag har tänkt åka nångång runt vecka 27-28 (första veckorna i juli) och då brukar det dessvärre vara som dyrast. 

Vad är era tips? Delvis på länder/städer, men gärna också på specifika hotell eller hemsidor där man kan boka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..