Ni är bäst


Throwback från en av världens bästa kvällar. Dags för ett PPP 2.0 snart, eller vad säger ni? 

Förra veckans ämne i podden var ju förebilder och jag och Andrea diskuterar vilka vi ser upp till, hur man vet vem som är en förebild, vem som inte är det etc (har ni missat avsnittet så hittar ni det HÄR). I samband med detta har vi även efter podden släppts fått in jättemånga riktigt riktigt fina mail från lyssnare som skriver att vi är deras förebilder, till er vill jag bara säga tack.

Jag är så fruktansvärt lyckligt lottad som har er, det är få förunnat att nästintill dagligen få komplimanger om att man verkar vara så härlig, snäll, ärlig – ja, vad som helst. Det är så himla rörande att människor jag inte egentligen känner tar sig tiden till att skriva något så fint, det skulle i alla fall krävas mycket för att jag skulle gjort detsamma till någon jag såg upp till. I ett mail från en lyssnare stod det bl.a. ”Jag önskar att jag är en lika fantastisk människa som du är när jag är 18 år”, och jag vet inte hur många gånger jag har läst just det mailet och just den raden. Det är ju typ det finaste man kan få höra av någon som är snäppet yngre när man är i min ålder. 

Förutom att ni skriver så himla himla fina saker är det ju dessutom jätterörande att få vara någons förebild. Att lilla, lilla jag kan vara viktig för någon annan. Allra gladast blir jag faktiskt när folk ser upp till mig i skolrelaterade sammanhang; till skillnad från många andra i bloggvärlden så tror jag verkligen på ”stay in school-taktiken” och det gör mig sååå glad att andra ser värdet i det också. Skolan är ju dessutom inte ett medfött utseende, en färdighet jag alltid varit grym på eller liknande, utan det är ju något jag faktiskt kämpat för. Att få cred för något sånt, det är så roligt. 

Varför skriver jag då det här inlägget? Jo, för jag har lyxproblemet att få för många såna här mail i veckan för att hinna svara på alla. Ändå vill jag att ni ska veta att jag läser, tar åt mig och fäller tårar till allihopa. Jag tror inte ni förstår i vilken grad ni har förbättrat min självkänsla och sättet jag ser på mig själv. Att ha så många som säger att man är bra när man inte alltid själv tycker det är en trygghet som jag önskar att alla fick ha. Ni är verkligen bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..