Rosor

Efter att jag skrivit högskoleprovet i lördags kände jag att jag var värd en belöning, så medans jag väntade på pappa som handlade gick jag och köpte blommor till mig själv. Jag är en sån person som blir löjligt glad av blommor, både av att få det av andra men också att bara ha det på rummet. Jag tycker det tillför så mycket! Det enda negativa är att det är så fruktansvärt dyrt, dessa var på extrapris men då kostade ändå varje bukett 59 kronor styck (jag köpte två stycken, en rosa och en gul). 

Förresten, what’s up med dagens väder? Man ser typ ingenting ute, helt sjukt ju. Jag ska ju på skiva ikväll och tänkte locka håret, men om det är såhär fuktigt utomhus är det ju meningslöst.. Temat på skivan jag ska på ikväll är i alla fall ”Jorden Runt” och jag har tänkt vara fransman, alternativt backpacker. Väldigt skilda utklädnader, jag vet, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Oavsett vad jag väljer så kommer bilder från kvällen upp imorgon! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..