Igårkväll

Felicia, Emelie, Julia och jag Igårkväll var det ju som sagt dags för skiva och som ni ser bestämde jag mig för att vara fransman (eller det hoppas jag att ni ser i alla fall, haha!). Jättemånga hade självklart tänkt samma tanke som mig, men det var ingen annan som hade med sig baguette – och det hade ju jag. 😉 Efter att ha ätit middag hemma så åkte jag över till Frida och Julia för att föra där med tjejerna på bilden, plus några till. Runt 22.30 åkte vi in till stan för att gå på skivan som var på Pure. Har aldrig varit där förut, så det var kul. Däremot så kunde jag inte riktigt slappna av under kvällen, visste om att jag började 8.30 idag så gick typ bara och räknade ner antalet timmar jag skulle få sova, eller rättare sagt de timmar jag inte skulle få sova. Jag fick skjuts hem av Oskar och var hemma vid två-tiden!

Idag är det ju dags för min egen skiva! Ska bli jättekul och sitter hemma just nu, är nyduschad och försöker ladda om batterierna. Det här med att festa två kvällar i rad är inte min melodi egentligen, men nu fick det bli så. Runt 18.30 ska vi börja röra oss in mot stan, innan själva festen börjar är det ju middag och då ska Rebecka, mamma och pappa vara med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..