Bedroom inspo

Nu är det bara två dagar kvar tills flytten går (!!) och jag sitter och planerar lite för mitt nya rum. Det är större än det jag har nu, men eftersom det ligger på våningen högst upp så är det ett ganska kraftigt snedtak. Däremot så gör ju detta att det som mest är nästan 4,5 meter i tak, vilket ju är sååå coolt. Måste köpa en stor taklampa något så jag utnyttjar höjden. 

Som ni ser på bilderna ovan så är jag inne på mycket vitt jag tänker mig, men jag har tänkt ha jordfärger (dvs typ biege och guld) som accentfärger i rummet. Däremot så älskar jag ju marinblått, så det är också ett alternativ… Ett skrivbord/sminkbord ska jag även prioritera till detta rum, det har jag saknat att ha i mitt nuvarande rum. Bra förvaring till kläder, skor och allt annat är också superviktigt. Vill verkligen kunna ha ordning och reda, och för det krävs bra förvaringsmöjligheter. 

Har ni några tips på hur jag bör inreda mitt nya rum?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..