Trötter

Igår avslutades ju mitt allra sista lov nånsin, känns jättekonstigt och har definitivt blandade känslor kring det. Dessutom fick jag inte chans att vila nånting under lovet, så är fortfarande fruktansvärt trött och utan motivation till något. Som grädden på moset har jag typ blivit hela svullen i kroppen av mina nya p-piller, kan tänka mig att det är typ såhär laktosintoleranta känner sig efter att dom slarvat med mejeriprodukterna. Orkar verkligen inte att kläderna känns trängre, även fast skillnaden förmodligen inte syns så är det svinjobbigt mentalt. Jag är såååå ledsen för att jag är så negativ, haha, men snart är det slut på det – lovar!

Annars då? Gjorde en jättegod grekisk sallad att ta med som matlåda till skolan i veckan, denna ser ni på bilden ovan. Ser kanske lite konstigt ut med grekisk sallad utan fetaost, men tycker verkligen inte om det. Förutom de uppenbara ingredienserna som man ser (dvs körsbärstomater, paprika, oliver och rödlök) blandade jag i olivolja, balsamvinäger, rödvinsvinäger, salladskrydda och svartpeppar. Vi gör en liknande sallad på jobbet att ha i disken, och älskar den. Resten av kvällen kommer oavbrutet spenderas med läshäftet till svenska-nationella, det är nämligen imorgon. Temat är ”Det var en gång..” (dvs typ sagor) vilket känns skitflummigt enligt mig, men min lärare är helt lyrisk och tycker det är jättebra valt. Hoppas han har rätt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..