Naildesign #5 – Marmor

Här kommer min senaste design, denna gång valde jag att göra ett marmor-mönster. Jag har blivit en riktig sucker för marmor och har det på både lakan och skärbrädor och underlägg att fota bakverk på, så jag tänkte helt enkelt att det var dags att testa mönstret på mina naglar! Jag glömde helt bort att fota step-by-step på den här designen för var så insatt i att få min teknik att fungera, men här kommer i alla fall en beskrivning! 

Ni behöver:
– Ett vitt lack
– Ett mörkgrått lack
– Ett ljusgrått lack (alternativt ett svart lack bara så man kan blanda till gråa nyanser)
– En nailartpensel
– Toplack
– Plastfolie
– Rhinestones + lim till dessa
– Ett vanligt vitt papper

Gör såhär: 
1. Måla alla naglar vita.
2. Dutta ut lite av den ljusgråa färgen på det vita papper. Ta sedan plastfoliet och rulla ihop till en boll, men som ändå inte är helt fast och regelbunden. Dutta valfri del av det ihoprullade plastfoliet i färgen och dutta sedan ut det försiktigt på nageln. Tanken är inte att hela nageln ska bli grå, utan bara vissa delar.
3. Låt torka, och gör sedan exakt samma sak med det mörkgråa lacket. Jag valde att ta lite mindre av det mörka, men detta väljer man ju själv. 
4. Använd limmet och limma på era rhinestones. Jag satte tre i en lodrät rad på tummarna och ringfingrarna, och en längst ner på resterande. 
5. Avsluta med ett lager toplack. Här kommer mönstret flyta samman jättefint!

Vad tycker ni om resultatet? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..