Drömmer om Paris

Jag vet att det inte är långt kvar i skolan, vi snackar typ 1,5 månad nu och maj ska ju dessutom vara otroligt lugn, men jag vill bara bort. Kan inte låta bli att drömma om Paris, min hittills absoluta favoritstad. Jag vet inte ens vad det är som jag älskar så himla mycket, men jag vill bara alltid vara där. Det är den enda plats jag hittills besökt som jag kunnat njuta av att bara gå runt och titta på. Kolla utsikten från Sacre Coeur, se på en föreställning på Moulin Rouge och äta äcklig anklever, shoppa i La Defense, äta fransk frukost ute på caféer, ha picknick i parken nedanför Eifeltornet, självklart besöka Disney Land, äta världens godaste falafel i Marais-kvarteren (bilden längst ner till höger), åaring;ka runt på hur många caféer som helst och bara titta.
Vill så, så, så gärna till Paris. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..