Essie wanties

Sommaren närmar sig snabbare än vad i alla fall jag förstår, imorgon är det maj och då är det bara en månad kvar till juni… Helt sjukt. 

Till sommaren finns det i alla fall en hel del nagellack jag gärna skulle vilja bära. Majoriteten är ljusa, men det finns även vissa mörkare lack som jag tycker kan vara jättefina till brunbrända händer. Det allra bästa med just sommarhänderna är att man typ inte behöver lägga ner tid på massa designs, utan bara en enkel basfärg ser superfräscht ut! Här nedan har jag i alla fall listat några av de lack som jag planerar att införskaffa till sommaren/under sommaren.
Alla kommer från Essie och kostar ca 129 kr på bla Kicks och Åhléns!

Namn: Sand Tropez
Jättefin, sandfärgad färg som är beige utan att vara för mörk, eller skifta i grått. Superfint till en vit eller svart outfit.

Namn: Sunday Funday
En lite ljusare korallfärg som fortfarande ser ut att vara täckande. Lacket ser ganska normalmörkt ut på bilden, men i verkligheten ser det som sagt ljusare och nästan lite orangare ut. Fint till allt egentligen, korall på sommaren är ju en evergreen.

          

                              

Namn: Bahama Mama
Det här tycker jag är ett jättebra exempel på ett mörkt lack som gör sig jättebra på sommaren. Det går nästan i lila snarare än vinrött och går även det superfint med både svart och vitt. Vill man så kan man ju även göra en ögonsminkning som matchar tonerna i det här lacket.

Namn: Lilacism
Slutligen så älskar jag även detta ljuslila lack! Jättesomrigt och dessutom ganska diskret. Även fast det kan vara fint med ett väldigt färgglatt nagellack som gör att huden ser brunare ut, så kan det också vara väldigt fint med en ljusare färg.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..