valborg

Årets valborg var självklart väldigt speciell för mig, det var ju nämligen även mösspåtagning för 96:orna. Jag kan inte fatta att det i skrivande stund inte är mycket mer än en månad kvar tills jag springer ut. Ni som är äldre än mig förstår säkert exakt hur sjukt det känns, och ni som är yngre än mig kommer förstå när ni själva sitter i samma sits. Det är ju helt otroligt, en månad är ingenting. Så mycket blandade känslor på en och samma gång; lättnad, ångest, nervositet, enorm lycka etc etc. 

Hursomhelst. Precis som i princip alla andra 96:or i Stockholm var min plan att mig till Josefinas på Djurgården och fira mösspåtagning tillsammans med massa andra lika glada blivande studenter. Jag kommer dit och möter upp Emelie och ett par tjejer i hennes klass. Kön är kaotisk och Sonja som kommit dit typ 2 timmar tidigare hade fortfarande inte kommit än, men vi bestämde oss för att ge det en chans. Men nej fy fan, det där var utan tvekan värre än köerna till Justin Bieber-konserten + ståplatserna inne i Globen. Man hade liksom plats åt sina fötter på marken, men man stod bara helt avslappnad och slungades fram och tillbaka. Alla pressade åt alla håll och man stod liksom bara där och försökte hänga med. Efter typ 1,5 timmar gav vi upp, jag hade fruktansvärt lågt blodsocker och behövde maaat. Vi gick till L’Angolo på Stureplan och åt lunch och drack lite. Solen tittade till och med fram en hel del!

När klockan var ungefär 16.00 tog jag tunnelbanan hem, bytte om och åkte till Sonja där vi tjejer skulle ha middag. Jag stod självfallet för efterrätten, den kommer upp i ett separat inlägg. Efter det kom det över lite folk till Sonja och vi krökade lite, men ungefär kl tolv åkte jag istället till Ängbyplan för att hänga med Oskar och co. Hade en jättebra kväll som helhet och jag hoppas att ni allihopa tog hand om varandra och tog det lugnt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..