Lilla hjärtat

Jag tror aldrig jag riktgt lagt upp bilder på Olivia i bloggen. Inte för att jag egentligen velat hålla henne utanför den (lägger ju t.ex. upp bilder på henne på Instagram), men det har bara blivit så. Här har ni i alla fall världens sötaste lilla unge som idag blir 9 månader. Tiden går så snabbt, känns som igår jag kom hem från min semester på Kreta och träffade det lilla skrynklet för första gången. Nu kan hon sitta, vinka, göra massor av ljud ifrån sig, nästan krypa (än så länge baklänges och i cirklar, men inte framåt haha) och äta mat med bitar i. Ibland kan jag sitta och titta på henne hur länge som helst, bara se hur hon fungerar och hur hon tänker. Att se henne le eller skratta är vekligen priceless, på samma sätt som det skär genom hela kroppen när man hör henne gråta. Dessutom är hon söt som socker, mitt lilla hjärta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..