Domedagen

Den här bilden symboliserar i princip hela mitt liv i en bild under de seaste veckorna. Matte, matte, matte. Idag var det dags för nationella proven just matte, domedagen om ni frågar mig. Men är så fruktansvärt glad över att det är över nu, har haft sån himla ångest över den här dagen under en jättelång tid. Matte 3b är ett behörighetskrav på majoriteten av alla universitetsutbildningar/kurser inom ekonomi, så att få bra betyg på den här kursen är verkligen superviktigt. Sen är ju matte heller inte min starkast gren, vilket har gjort mig ännu mer nervös. Det är svårt att säga hur det gick såhär kort i efterhand, det kändes bättre än vad jag trodde att det skulle göra – men jag är verkligen inte nöjd. Den muntliga delen har jag fortfarande kvar, där hoppas jag kunna plocka en del högre poäng. Vi får se!

Utöver det så händer inte så väldigt mycket i livet. Jag har äntligen kommit igång med träningen, det känns så skönt när jag inte får ångest över att åka till gymmet för att jag egentligen borde vara hemma och plugga. Nya Sats i Vällingby har öppnat och är superfräscht, har varit där varenda dag sen dom öppnade, haha! Lite sent nu att börja jobba på bikini-kroppen, speciellt med tanke på att min första resa i sommar sker redan dagen efter studenten (sååå skönt, ska till Kreta). Däremot ska jag till Ibiza i slutet av augusti, så får satsa på att vara mer fit tills dess helt enkelt!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..