The perfect french

Jag vet att jag har visat hur jag gör fransk manikyr tidigare, men det var längesen och jag har fått en del nya läsare sen dess. Jag gör egentligen inget jättespeciellt, förutom att jag målar den vita färgen under naglarna, inte på ovansidan. Resultatet blir mycket naturligare! Även om jag är pillig och kan få till en bra, bågad linje på ovansidan så blir det så hiiimla vitt. Det enda kravet för att lyckas bra med denna design är att man har lite långa naglar!

Såhär gör jag:
1. Måla ett lager baslack.
2. Måla ett lager ljusrosa lack som kommer med i fransk manikyr-set.
3. Använd den vanliga nagellacksborsten och måla undersidan av nageln med vit färg. 
4. Måla ett lager toplack. Sen är ni klara!

Vad tycker ni? Visst ser det mer naturligt ut?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..