Träning & Skönhetsideal

Veckans poddavsnitt handlar om tränig och skönhetideal, ett väldigt svårt ämne om du frågar mig. Vad man än säger kan det vinklas/tolkas fel så någon tar illa upp. Vad jag och Andrea försöker förmedla med avsnittet är i alla fall att man absolut borde träna om man känner att man har tid och möjlighet, men bara bara bara för sin egen skull. Skit i allt snack om thigh gap, vad vågen säger och vad samhället försöker förmedla. Inget av det där spelar någon roll, utan huvudsaken är att man mår bra. Vad som är välmående varierar ju också jättemycket från person till person, det där måste man bara känna av själv. Ni lyssnar som vanligt på veckans avsnitt på Devote’s hemsida, iTunes eller i appen Podcaster! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..