Den perfekta myströjan

Har suktat efter den här tröjan från Lexington hur länge som helst, men 1200:- är ju väldigt mycket pengar för en myströja som man inte kommer använda så ofta. En hel del affärer och varuhus har ju rea nu inför sommaren (som ju faktiskt inte har kommit än), och när jag var inne på NK igår hittade jag den på rea! Kunde inte låta bli! 

Den här tröjan är fruktansvärt skön och jag ska försöka att tvätta den så lite jag bara kan för att den ska fortsätta vara det. Denna är perfekt till svenska sommarkvällar som inte alltid är supervarma, men också att ha på flyget när jag och Oskar åker iväg. 😉 Jag har ingen riktigt skön myströja att ta på mig när jag bara ska ta det lugnt, så jag ska se till att använda den så pass mycket att den verkligen blir värd sina 720 kronor. 

Som tidigare nämnt så hittade jag denna på NK och jag har storlek S i min! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..