Leather shorts

Leather-shorts
I centrum på detta collage står ett par beiga läder/mocka-shorts som jag häromdagen hittade på River Islands rea. Hittar sällan saker på rea, och om jag hittar något så är alla små storlekar slut, så vart superglad. Passformen på shortsen är liite pösigare än vad den ser ut på bilden, de blir liksom inte sådär raka i benen utan lite mer veckade. Supersköna och supersnygga enligt mig!

Här har jag tagit fram fyra olika outfits som passar till dessa shorts, för de passar ju verkligen till väldigt mycket. Man kan ha dem en dag på stan, när man ska på finare middag eller varför inte till en utgång? Är man riktig petig med färger så är knappen på shortsen i guld, med andra ord kan det i mångas ögon vara snyggast med guldiga smycken och detaljer till. 

Shortsen vart mina för 170 kronor. Jag har storlek 34 i mina, men de är ganska stora i storleken!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..