Emma 18 år

I fredags begav jag mig på tjejmiddag hos en av mina äldsta vänner som heter Emma. Vi träffades från början genom innebandyn, så förutom mig var det en hel del tjejer från laget som var där. Så himla kul att träffa alla, så tråkigt egentligen att livet kommer emellan och man inte hinner ses oftare. 

Jag kom till Emma några timmar före resten av gästerna tillsammans med två andra tjejer för att hjälpa henne att fixa i ordning allt. Vi pyntade hennes uteplats, förberedde maten så gott det gick och fixade sedan i ordning oss själva. När gästerna kom åt vi först jättegod mat och sen hade Emma planerat en femkamp! Det var beer-pong, charader, norsk fylla etc riktigt kul idé! Efter ett tag kom några fler och vi bara tog det lugnt, drack lite och hade kul.
Jag hoppas Emma fick en lyckad kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..