Packing

Efter att ha börjat morgonen med ett träningspass står jag just nu och försöker packa inför resan. Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska få plats med allt i min väska och dessutom slippa betala extra för övervikt, har så mycket jag vill ha med mig. Dels så tar ju skor väldigt mycket plats, och av det vill jag ju ha några alternativ. Bikinis tar också väldigt mycket plats och även där är det ju kul att ha ett par olika (eller många olika, hehe). 

Jag tror att jag och Oskar framförallt kommer äta på de restauranger som finns på hotellet, men tack vare era superbra tips så tror jag också vi kommer ta oss iväg till några restauranger i närliggande orter. Till middagen vill jag ju därför vara fin, men framförallt även där ha nytt ombyte till varje kväll. Sen väger ju alla solkrämer, hårprodukter, lock- och plattänger och sminkgrejer väldigt mycket.. Det är så synd om mig, tycker ni inte? Haha! Väauml;rldens lyxproblem, är ju egentligen så himla glad över att den här resan blir av! Snart ska jag och Oskar iväg och shoppa det sista inför resan inne i stan. Han ska leta efter att par shorts, men sen har vi bara småsaker kvar som att växla pengar, leta efter att vattentätt skydd till vår selfie-stick (till mobilen blir det ju egentligen) osv. Efter det är vi bjudna på middag hos pappa som fyller 49 år idag! Hoppas ni alla får en superbra måndag och njuter av värmen trots att det inte är överdrivet soligt ute. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..