New in – Jumpsuit

H&M har återigen såå fina saker och iförrigår invigde jag denna byxdress som jag köpte för några dagar sedan. Den är mörkblå med ett jättefint, lite mindre blommönster i vitt! Den är lite bootcut-liknande i benen, vilket ju gör underverk för oss kortisar och är dessutom lagom u-ringad. Det enda negativa med den är att den är ganska öppen i ryggen, något som makes no sense to me när den har urringning. Hur ska man kunna få en klyfta värd att visa upp i en överdel med urringning, utan snygg bh-möjlighet och som dessutom sitter ganska pösigt? Haha, ingen logik i min öron. Speciellt inte för oss med lite större bröst. Men utöver detta så älskar jag den, och eftersom Sverige ändå inte verkar erbjuda något sommarväder i år kan jag ju bara ha en jacka/kofta över. Ni hittar denna byxdress på H&M och om jag inte minns helt fel kostade den 249 kronor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..