Samarbete med CaseApp!

Hörrni, nu kommer jag med en superbra rabatt till er i samarbete med företaget CaseApp! Sommaren börjar gå mot sitt slut och för många väntar skolan om några veckor. För att börja skolåret på ett lite roligare sätt, varför inte piffa upp era datorer med ett snyggt skin? Kanske till och med ett skal till din mobiltelefon i samma mönster, så du matchar? Jag som nyligen fick en MacBook i studenpresent kände verkligen ett sug efter att göra den lite roligare, och eftersom jag älskar marmor valde jag just ett sådant mönster. 

/
På CaseApps startsida får du först välja om du vill göra ett mobilskal eller ett skin till datorn. 

De hade så snygga marmor-mönster på hemsidan att jag inte ens behövde designa mitt eget, utan jag trckte på ”skins” i vänstra hörnet och valde därefter från deras färdiga motiv. Är man lite mer kreativ än mig kan man ju såklart också ladda upp sin egna bild, då gör man ju sitt skin ännu mer unikt! 


Hur snyggt och klassiskt kommer inte det här bli? Längtar tills jag får hem det och då kommer det självklart upp bilder här på bloggen!

Till er fördel har jag i samarbete med CaseApp en rabattkod till er, den gäller en vecka från och med att detta inlägg publicerats, så vänta inte för länge med att göra er beställning. Rabattkoden ni ska använda i kassan är ”MATHILDALUNDQ20” och den ger er 20% rabatt på ert köp! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..