Boqueria

Igår fick jag efter alldeles för lång tid möjlighet att träffa Andrea! Vi har ju hörts kring podden, samt under själva inspelningstillfällena, men det var verkligen såå längensen vi sågs. Vi båda har varit utomlands i olika omgångar och nu är ju hon på Åland igen, men förhoppningsvis får vi chansen att ses till helgen också. Vi åt i varje fall lunch på en jättebra restaurang i Mood-gallerian som heter Boqueria, det är en spansk restaurang som serverar tapas. Vi beställde in lite allt möjligt; charkisar, potatis, spansk omelett och fritierade pulled pork-bollar som ni ser på bilden. Jag jobbade under eftermiddagen och kvällen, efter det åkte jag och min kärlek hem och såg på Orange is the new black och åt glass, popcorn och frukt. Världens bästa är han. 

Idag är en väldigt lugn dag för mig, tanken är dessutom att jag ska ha en vilodag från gymmet. Jag ska förbereda lite blogginlägg inför helgen då jag jobbar, gå ut i friska luften och gå, plugga körkortsteori och ikväll ska jag kanske träffa Sonja. Det var längesen vi sågs också så hoppas verkligen att det blir av! Ha en jättefin torsdag och till alla ni som snart går tillbaka till skolan – njut ordentligt nu sista tiden. Ta vara på dagarna även fast vädret suger!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..