Preparing

Har några tjejkompisar som kommer över och äter middag hos mig ikväll och håller just nu på att förbereda lite. Försöker hålla det så nyttigt som möjligt, har ätit ganska onyttigt under veckan och att äta nyttigt behöver inte nödvändigtvis bli tråkigt/mindre gott. Jag ska fixa i ordning några mindre snittar till förrätt, ceasarsallad till varmrätt och sen en fruktbaserad efterrätt som jag inte tidigare testat. Det är verkligen inte avancerat alls, utan det är väl snarare serveringssättet som är nytt för mig. Det kommer sjävklart upp bilder här på bloggen!

Har precis marinerat kycklingen och ska hoppa in i duschen strax. Är svettig och äcklig från dagens gympass, men gud vad bra det gick! Älskar såna pass. På vägen hem tittade dessutom solen fram när jag väntade på bussen, minns typ inte när det sist hände här hemma, haha. Hade svarta löpartights på mig och solen brände verkligen på benen som den kan göra när man har mörka plagg på sig. Så himla skönt! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..