En klocka – Två looks

Nu har mina klockor från Daniel Wellington kommit! Beställde ju som ni kanske kommer ihåg ett ur, men två olika band för att kunna variera. Behöver ni fräscha upp minnet så hittar ni detta inlägg HÄR

Den första modellen på band heter ju som sagt ”Sheffield” och är ett väldigt klassiskt läderband i svart. Har inte så mycket bruna detaljer på varken väskor eller skor normalt sett, så svart passade mig helt enkelt bättre. Urmodellen jag valde heter ”Classy” och har som ni ser på närbilden små diamanter istället för siffror i urtavlan. Just denna klocka tycker jag passar bäst till stilrena outfits, exempelvis den på bilden. Till skolan eller jobbet är denna stil på klocka perfekt om ni frågar mig! 

Band nummer två kallas för ”Glasgow” och är randigt i mörkblått och vitt. Denna funkar superbra till egentligen det mesta i min garderob och går dessutom att bära till olika tillfällen. Till mer avslappnade kläder, t.ex. en vanlig vit t-shirt och ett par shorts, är detta en väldigt rolig detalj. Samtidigt funkar detta band ju också utmärkt till festligare tillfällen, tröjan jag har på mig på bilden skulle jag enkelt kunna bära en utekväll med tjejerna. Även här bär jag bandet med Classy-uret som ju smidigt nog har både silver- och gulddetaljer. Jag är verkligen nöjd med mina val! Daniel Wellington levererar väldigt stilrena modeller med snygga detaljer och snabb & smidig frakt. 

I och med detta inlägg vill jag återigen bara påminna er om den rabattkod som fortfarande gäller när ni handlar av Daniel Wellington. Rabattkoden är ”MATHILDA” och den ger er 15% rabatt när ni beställer fram till den 30:e september. Något ni också bör lägga på minnet är att Daniel Wellington den 24/8 lanserar en helt ny klockmodell, den sk Dapper-klockan! Min rabattkod kommer även gälla på den modellen, som i mina ögon är skitsnygg med de romerska siffrorna och de blåa visarna. Klicka här för att se den nya Dapper-modellen! Mer information om nylanseringen, samt generell info kring Daniel Wellington och deras produkter hittar ni på deras Instagram; danielwellingtonwathes heter dem där. Passa på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..