Beige & Vit 2.0

Här kommer en väldigt enkel, men enligt mig både klassisk och fin nageldesign! Älskar verkligen färgkombon vitt och beige på naglar, det passar till alla kläder och är lagom diskret. Det finns ju såklart ingen mening med att måla naglarna i mönster som inte syns, men har kommit ifrån neon och alldeles för starka färger. Men den här designen går ju såklart att göra i vilka färger man vill!

Du behöver: 
– Ett baslack
– Ett vitt lack, jag använde Blanc från Essie
– Ett beige lack, jag använde Sand Tropez från Essie
– Ett toplack, jag använder alltid Seche Vite
– 
En nailart-pensel
– Ett dotting tool

Gör såhär:
1. Måla två lager baslack på alla naglar. Eftersom delar av nageln kommer vara utan någon färg alls så brukar jag vilja ha dubbelt baslack för att jämna ut lite. 

2. Använd nailart-penseln och måla en rund båge på mitten av nagelplattan, fyll sedan i med det beiga nagellacket som jag gjort på bilden. Det gör inget om kanten nertill inte blir helt jämn, den kommer ändå täckas över delvis. 

3. Använd sedan nailart-penseln för att göra lodräta streck längs med varje nagel. Dessa kan självklart vara så tjocka eller tunna som man önskar, men jag tycker det är snyggast att hålla det någonstans i mitten. 

4. Använd till sist ditt dotting-tool för att göra vita prickar längs med bågen du tidigare målade. Detta täcker ju då upp eventulla missar nertill, så var inte oroliga om bågen inte blir helt jämn i steg nummer 2. Nu är designen färdig, hur enkel som helst ju! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..