Hjälp!

Makeup
Jag nämnde ju tidigare i helgen att jag den här månaden måste fokusera mycket på inköp av smink och skönhetsprodukter. Köper man allt samtidigt tar det ju ofta också slut samtidigt, och där står jag nu. Det slår mig dock att jag egentligen inte har någon större koll på smink, jag har nog aldrig riktigt lagt ner energi på att försöka förstå. När man inte kan särskilt mycket känns det ju inte heller så värt att lägga ner större mängder pengar på produkterna man köper, utan jag har helt enkelt nöjt mig med budgetprodukter som är dåliga för huden.

Nu behöver jag er hjälp! Vad är era bästa sminktips? Vilka märken använder ni och vilka produkter kan ni inte leva utan? Jag är helt säker på att många av er sitter på jättebra tips – hit me!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..