Vart ska man åka?

Jag och Oskar funderar på att åka bort lite kring jul, få lite miljömbyte och ha något att längta till. Vi vill inte vara borta över själva julafton eller ens kring dagarna innan och efter, men jag skulle absolut kunna tänka mig att åka kring min födelsedag (16 december). Fördelen med att åka innan jul är framförallt att alla större städer blir så himla fina och mysiga kring jul; fulla av julmarknader, god mat och härlig stämning. Att dessutom kunna kombinera resan med julklappsinhandling vore ju helt perfekt! 

Christmas

Resemål som direkt slagit oss är Köpenhamn och London, det är ju inte långt bort och är billigt att åka till. Fördelen med Köpenhamn är att vi isåfall kan hälsa på Oskars släkt på vägen dit/hem, de bor nämligen i Skåne. Det är ju väldigt mycket aktiviteter i Köpenhamn kring jul dessutom, Tivoli ska ju vara helt stört fint utifrån vad jag har hört. Samtidigt kan jag tänka mig att även London och Paris kan vara magiska veckorna innan jul… Vet inte hur man ska tänka riktigt. Nånstans åker vi förmodligen i alla fall, vilket känns så himla kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..