Dagens/kvällens…

Dagens mående: Supertrött, vilket är jättekonstigt. Jag somnade runt halv ett igår och sov till halv tio, nio timmar brukar ju vara perfekt mängd. Men nej, har varit ”sov-trött” hela dagen. 

Dagens humör: Jag var sååå irriterad tidigare idag, jag och Oskar försökte nämligen hitta till Rebeckas innebandymatch hur länge som helst. Adressen var ogiltig och vårt freestylande gjorde bara att vi blev osams, förlåt älski. Dagens borde: Plugga körkortsteori, har provet och uppkörningen… snart. Vill inte gå ut med datumet, haha! 

Dagens frisyr: Otvättat och i tofs, men ska träna nu ikväll så har inte orkat ta tag i det. Ska nog tvätta det ikväll även fast jag ska träna imorgon förmiddag, men det är något speciellt med att lägga sig fräsch på söndagskvällar. 

Dagens smink: Gårdagens, haha! Hade bara puder och lite rouge igår så det var inga stora mängder, men att gå runt med gamla sminkrester i ansiktet är verkligen inte mysigt. 

Dagens klädsel: Ljusa chinos och militärgrön polotröja.

Dagens materiella ”vill ha”: En lägenhet!!!! Kom igen nurååå. Det finns en särskild som har mitt hjärta, hoppas så innerligt att det går vägen. Det finns många som är intresserade av den, men ingen vill ha den på samma sätt som mig. Jag är helt säker på det!

Dagens fundering: Hur ska jag våga köra längre sträckor ensam när jag tagit körkort? Jag har ju så sjukt dåligt lokalsinne och är usel på att läsa kartor. En liten återkoppling till punkt 2 i det här inlägget! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..