I need a scarf

Scarfs

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Jag behöver er hjälp i modedjungeln! Det har ju nämligen blivit riktigt kallt på väldigt kort tid och jag står typ helt utan någon bra scarf/halsduk. Tidigare år har jag framförallt haft jackor som går i svarta eller gråa toner och jag har därför bara halsdukar som passar till dessa. Jag har bland annat en ljusgrå sjal med en svagt leopardmönster som jag älskar, men den funkar inte till mina nuvarande jackor som nästan bara är beiga och bruna.

Just nu använder jag framförallt en mörkbrun skinnjacka från Cubus och en beige kappa jag köpte från H&M, bloggade om den i det här inlägget. Jag är nu ute efter halsukar och scarfs som passar till dessa två, men jag vet inte om jag tycker det är snyggast med ljusa eller mörka färger till. Ljust ser ju alltid fräscht ut, men tror samtidigt att det skulle vara snyggt med t.ex. en svart halsduk som kan matcha till svarta skor. Här ovan ser ni några alternativ som jag tror skulle fungera till, men jag är ju å andra sidan inget proffs när det kommer till mode, haha. Vad tror ni blir snyggast?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..