Who’s most likely to – Mathilda eller Andrea?

För några veckor sedan hade jag och Andrea en heldag i studion där vi spelade in lite roliga videos – här kommer den första utav dessa! ”Who’s most likely to” går ut på att vi inför olika påståenden ska avgöra vem av oss två som med största sannolikhet skulle göra/inte göra just den saken. Eftersom vi känner varandra väldigt bra numera så höll vi med varandra i majoriteten av alla påståenden, men det finns ju också saker som ingen egentligen vill kopplas ihop med…

Precis som detta klipp så kommer resten av våra videos släppas på Devote’s youtube-kanal, där finns det även en del klipp sen tidigare (t.ex. Tvodden). Så håll utkik på den kanalen eller här i bloggen för att inte missa resterande klipp som kommer släppas de kommande onsdagarna (jag vet, jag är en dag sen). Hoppas ni gillar det här klippet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..