”A List”- Essie

A

Röda naglar klassas ju lätt som tantigt eller lite damigt, även fast det faktiskt kan vara riktigt fint. På en Halloween-fest i förra helgen skulle jag vara djävul (superdålig fantasi, jag vet) och ville ha röda naglar till min utklädnad. Målet var att hitta ett riktigt blodrött nagellack som inte blev ”tomatigt” eller vinrött – och det gjorde jag. 

Nagellacket det slutade med att jag köpte var ”A List” från Essie, ett riktigt kap! Precis som alltid så täcker lacket väldigt bra och torkar snabbt. Med ett bra topplack (förslagsvis Seche Vite) håller lacket i flera dagar utan att något förstörs.

Är ni också ute efter ett rött nagellack till Halloween, eller bara i allmänhet så kan jag varmt rekommendera detta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..