Scholl Dinner Detour

I onsdags var jag på ett sånt bra uppstyrt och roligt event tillsammans med Scholl, syftet var att testa deras nya sula ”Gel Active” som förhindrar att man blir så himla öm i fötterna efter långa dagar. För att vi skulle få möjlighet att testa sulan gick hela eventet ut på att vi gick till olika restauranger mellan måltiderna, något som faktiskt var riktigt skönt. På så vis hann varje rätt lägga sig i magen lite innan det var dags för nästa, annars kan man ju ofta trycka i sig dessert bara för att det är gott – trots att man redan är jättemätt! Ett jätteroligt tips till nästa tjejmiddag ute, dessutom kul att kunna variera måltiderna. 

Variation var verkligen något vi hann med! Vi började kvällen på Miss Clara för bubbel och snittar, här fick vi även klippa till sulorna så de passade i just våra skor. Förrätten serverades på det sydamerikanska stället Supper där det bjöds på lite taco-inspirerad mat, sedan vandrade vi vidare till Taverna Brillo för kalvköttbullar till varmrätt. Efterrätten åt vi slutligen på Un Poco; friterade Oreos med kardemumma-glass. Say no more! Och vet ni? Rullade inte hem, trots all mat. Förmodligen för att vi fick chans att smälta varje rätt innan det var dags för nästa. Superkul idé, god mat och härliga människor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..