Nu börjar det…!

christmas

Vet ni? Jag har köpte mina första julklappar! Känns så kul, det är inte långt kvar nu hörrni. Eftersom jag jobbade hela förra julen och inte fick så jättemycket feeling kommer jag fira dubbelt så mycket i år, och vad är mer juligt än julklappar? Dessutom tycker jag att det är skönt att inte stressa över presenterna, det ska vara kul och man ska känna sig nöjd. Vissa gillar ju att julhandla dagarna innan julafton för att det ger en viss känsla, men nej, det är inte min stil. Dessutom skriver jag alltid julrim till mina julklappar och dessa vill jag inte stressa med, där vill jag ha tid till att finslipa under några veckor. 
Har ni köpt era första julklappar än? 

Annars då? Jag hade en skön fredagskväll igår hemma hos min gudfar m. familj, Oskar kom även dit efter jobbet. Vi åkte hem rumt 22.30 och gick och la oss ganska tidigt, Oskar jobbade nämligen tidigt idag och jag hade en körlektion klockan tio. Efter det träffade jag Sonja, vi åt lunch här i Sumpan och sen hängde vi lite i Hyris. Snart kommer Oskar hem från jobbet och då ska vi äta kyckling med jordnötssås och försöka möblera om här hemma lite. Vi vill ju som ni vet inte köpa så mycket till Hyris innan vi vet hur länge vi kan bo här, men vi är båda överens om att det finns mer yteffektiva sätt att ställa de redan befintliga möblerna på. Det blir nog bra ska ni se!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..