All green everything


Byxor – Levis // Jacka – Zara // Tröja – Vila // Väska – H&M // Skor – Nelly

Inte ofta jag tar outfitbilder, kanske borde bli bättre på det? Häromdagen körde jag på en ganska höstig look med en del grönt, tycker det är en färg som passar bra till mitt hår. Dessutom passar det väldigt bra till svart!

PS. Håll utkik senare idag på bloggen, då kommer ett recept perfekt till kladdkakans dag (imorgon) och farsdag upp! Kanske lite tight om tid eftersom kladdkakans dag som sagt är imorgon, men en kladdkaka går ju så snabbt att fixa och innehåller inte så många ingredienser. Kan avslöja att det är en lite annorlunda typ av kladdkaka, nämligen med vit choklad. Ni vill inte missa det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..