Avsnitt 89 – Bryta gamla vanor

Future

Jag är faktiskt osäker på om det här är avsnitt 89 eller 90, haha, svårt att hålla reda på det där. Veckans avsnitt handlar i alla fall om hur man bryter gamla vanor, oavsett om det handlar om vänner, skola, jobb etc. Som vanligt pratar vi om lite andra saker också! 

På senaste tiden har jag och Andrea börjat prata om ganska mycket annat än bara själva ämnet, det känns om möjligt ännu mer naturligt att bara låta vårt samtal flyta på så. Vi har ju aldrig haft riktiga manus, men länge valde vi att hålla oss ganska strikt till det ämne vi bestämt oss för att prata om. På senare tid har vi dock struntat lite i det och fått in mer spontana saker i vår vardag, tycker ni om det? Kom jättegärna med feedback! Kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..