Tips?

Tips?

Det här känns som ett supervanligt problem, men jag måste komma på någon/några bra skräckfilmer till imorgon kväll! Det känns i min mening som att man sett alla som är värda att se, men så kan det ju omöjligen vara med tanke på hur många skräckfilmer som gjorts genom åren. Jag är blir inte rädd av blod, zombies, dockor eller liknande. Saw-filmerna kan jag absolut tycka vara obehagliga pga allt blod, men de är inte läskiga i min mening. Blir mer rädd för övernaturliga saker och när barn är onda (haha, låter helt sjukt, men tror ni förstår vilka typer av filmer jag menar). Skräckfilmer som jag tyckt varit läskiga första gången jag såg dem var bl.a. dessa ovan; The Sinister och The Conjouring. Att kolla på dessa igen ger ju dock inte alls samma känsla, så vill hitta några andra. 

Ni brukar alltid vara så bra på att komma med tips, har ni några guldkorn när det kommer till skräckfilmer? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..