Windy

Byxor – Bik Bok // Blus – Zara // Kappa – H&M

Det här måste ha varit årets blåsigaste dag! Bilderna vart usla, hade håret i hela ansiktet verkligen. Älskar dock kombinationen beige och svart tillsammans, det är så himla klassiskt. Matchade detta med nalgellacket ”Sand Tropez” från Essie som är i nästan exakt samam färg som kappan, samt guldsmycken. 

Dessa bilder togs samma dag som jag spelade in en grej jag säkert tror att ni kommer gilla. Den är på engelska, så ni får slipa era engelska-skills tills i december när ni kommer få ta del av inspelningen. Pratade om något som ligger mig varmt och hjärtat och vars vikt jag nämnt flera, flera gånger här i bloggen. Ni får se i december helt enkelt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..