Yesterday

Igår åt jag middag hemma hos pappa & co, försöker få till det så ofta jag kan nu när jag inte bor hemma längre. På eftermiddagen mötte jag upp Ann, Rebecka och Olivia på Öppna Förskolan, det är som en litet fritids för småbarn som kyrkan har hand om. Olivia älskar det och far omkring som en galning! Desto äldre hon blir desto roligare blir hon ju också, hon är verkligen som en liten person nu. Det enda negativa var väl ljuset där inne, har verkligen försökt få bort det gula i bilderna men de är fortfarande långt ifrån perfekta, haha. 

Efter det åkte vi hem och lagade middag. Vi har ju Linas Matkasse där och igår gjorde vi en vegetarisk pastarätt med halloumi, den var jättegod! Såsen till var väldigt enkel och kommer säkert göra den igen, fast då kan jag ju testa att ha i andra grönsaker. Efter middagen där åkte jag mot stan för att se på sista delen i Hunger Games med Andrea. Kommer göra ett separat inlägg om detta, men nja… Är lite besviken faktiskt. Kom sedan hem till världens bästa kille och vi gick och la oss ganska direkt. En väldigt bra torsdag var det i alla fall!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..