Adventsfika

Advent

Det är helt sjukt hur många saker det finns som jag skulle vilja baka kring juletider! Googlar runt på recept och hittar nya saker hela tiden som jag känner att jag måste baka. Jag kommer komma med flera recept när det börjar närma sig jul lite mer, jag kommer alltså inte lägga upp något recpet till första advent, som ju är nästa söndag (!!). 

Tänkte ändå att det kan vara kul att ge er lite tips på vad ni kan baka till första advent, eller kanske till och med tidigare. Det perfekta adcentsfikat är något man kan hålla- och äta med bara händerna, precis som lussebullar och pepparkakor. Det finns jättemånga bakelser och kladdkakevarianter man kan göra med julsmaker, men jag tycker inte det passar till just advent. Här kommer en liten lista:

Pepparkaksdrömmar – Recept HÄR

Apelsinknäck med mandel – Recept HÄR

Chokladdoppade saffranskolasnittar – Recept HÄR

Apelsintryffelbiskvier – Recept HÄR 

Gud vad jag vart sugen på att baka nu! Lycka till med ert adventsfika till nästa söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..